Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új iskolabuszt kapott a csengeri általános iskola

| 2020. 04. 30. | 18:45:00
Remélhetőleg rövidesen diákokat is szállíthat.
Új iskolabuszt kapott a csengeri általános iskola
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Április uolsó napján érkezett Csengerbe az az IVECO Crossway típusú, 55 személyes autóbusz, melyet "A Makovecz Imre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola infrastrukturális fejlesztése a hátránykompenzáció elősegítése és a minőségi oktatás megteremtése érdekében" elnevezésű pályázaton nyert a város. A jármű hosszú időre megoldhatja az iskola utaztatással kapcsolatos gondjait.

Az átadásnál jelen volt Pesti Béla László, a Mátészalkai Tankerületi Központ vezetője, Kovács László beszerzési osztályvezető, továbbá Lukács Gyula a Danube Truck Magyarország Kft. autóbusz-üzletág vezetője is. A jármű jelképes kulcsát Pesti Béla László tankerületi igazgató adta át Kazamér Tibornak, a Makovecz Imre Általános Iskola intézményvezetőjének, aki köszönetét fejezte ki az iskola tanulói és dolgozói nevében.

Ezt követően Lukács Gyula ismertette a busz műszaki paramétereit, majd a jelenlévők közelebbről is megismerkedhettek a járművel, amely egyelőre nem szállít diákokat, hiszen továbbra is digitális oktatás van.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés