Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

32 gépet ajándékozott Nyíregyházának az Electrolux

| 2020. 05. 14. | 11:46:00
Szociális intézmények kapják.
32 gépet ajándékozott Nyíregyházának az Electrolux
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Electrolux immár 15 éve – a hűtőgépgyár megnyitása óta – a nyíregyházi közösség aktív szereplője. A koronavírus-járvány sokak életét befolyásolta kedvezőtlenül, így a svéd háztartásigép-gyártó vállalat megkereste Kovács Ferenc polgármestert, hogy termékekkel segítse a város rászorulóit. Összesen 4,5 millió forint értékben 32 terméket (18 mosógépet és 14 szárítógépet) kaptak a város szociális intézményei.

– Nem először kapunk az Electroluxtól támogatást, a vállalat többször segítette már a várost, amiért nagyon hálásak vagyunk. Személyesen is nagyon fontosnak tartom a szociálisan rászoruló, vagy hátrányos helyzetű, nehéz körülmények között élő nyíregyháziak ügyét és ugyan az intézményeink rendelkeznek megfelelő felszereléssel, ezekkel a korszerű eszközökkel sokkal könnyebb lesz a megfelelő higiéniai körülmények fenntartása. Ez a felajánlás nem csak a jelenlegi veszélyhelyzetben megkövetelt fokozott higiéniai feltételek megvalósításában, de azt követően, hosszú távon is nagyban hozzájárul majd Nyíregyházán a magas színvonalú szociális ellátás biztosításához – mondta Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere.

– Örülünk, hogy az Electrolux ott segíthet, és azokon, akiket a járvány miatt kialakult kedvezőtlen helyzet különösen nehezen érint. Felelősségteljes vállalatként a várossal együttműködve közösen támogatjuk a jelzett intézményeket, szerepük kiemelten fontos, értékes háttértámogatást biztosítanak a városnak – mondta Gönczy Sándor az Electrolux Lehel Kft. ügyvezető igazgatója, az Electrolux európai alelnöke.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés