Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hamarabb nyit a Tófürdő Nyíregyházán

| 2020. 05. 21. | 16:27:00
Korlátozott létszámban vehetik igénybe a szolgáltatásokat a vendégek.
Hamarabb nyit a Tófürdő Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jó hírünk van a Sóstó szerelmeseinek: május végén kinyit a Tófürdő. Emlékeink szerint ilyen még nem volt, mióta a strand is felépült. A sorrend ugyanis pont fordított volt, májusban - volt, hogy elsején - nyitott a parkfürdő, iskolaév zárása után pedig a tó.

"A járványügyi helyzet mérséklődését, valamint a korlátozások enyhítését követően megjelent hatósági ajánlások és állásfoglalások tükrében a társaságunk által üzemeltetett alábbi fürdők megnyitására nyílik lehetőség" - áll a Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. közleményében.

A nyitás időpontja:

  • Tófürdő – május 30., szombat, 09.00
  • Parkfürdő – június 6., szombat, 09.00

"Társaságunk folyamatosan végzi a nyitáshoz szükséges alapfeltételek megteremtését, így segítve elő a biztonságos fürdőhasználatot vendégei számára" - írták.

Házirend - átmeneti szabályokkal

A vendégfogadás szigorú előírások betartása mellett lehetséges majd, így ideiglenes, kiegészítő házirendet vezetnek be, melyet a nyitás előtt honlapunjukon (aquariusspa.hu), valamint a fürdők bejáratainál olvashatnak el a vendégek, kérik az ott leírtak betartását.

Az átmeneti szabályok értelmében az egyik legfontosabb tudnivaló, hogy az eredeti befogadóképesség minden fürdőben csökken, így egyidejű

létszámkorlátozás mellett lesz lehetőség a vendégek fogadására mind a parkosított részeken, mind a medencékben, a részletekről az ideiglenes házirendben, valamit kollégáink segítségével tájékozódhatnak.

A Tófürdőn az említett létszámkorlát mellett mind a termálmedence, mind a gyermekmedence használható lesz, valamint a tó fürdésre kijelölt teljes területe, a csúszdák is működnek.

A Parkfürdő esetében valamennyi vízforgatásos rendszerű medence használható lesz létszámkorlát mellett, valamint a csúszdák is,

a működés közben aeroszol képződéssel járó felszíni élményelemek (pl. nyakzuhanyok) nem működhetnek.

A gyógyvizet is fertőtlenítik

"A gyógyvizes medencék esetében társaságunk engedélyezési eljárást kezdeményezett egy új fertőtlenítőszer használatára, mely nem roncsolja a gyógyvíz hasznos alkotóelemeit. Amennyiben az engedélyezési eljárás sikerrel jár, úgy a június 6-ai nyitáskor a gyógyvizes medencék is rendelkezésre állhatnak" - tették hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés