Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A nyíregyházi strandon is csökkentek a korlátozások

| 2020. 06. 19. | 15:11:00
A sóstói Parkfürdőben már június 20., szombattól életbe lépnek a változások.
A nyíregyházi strandon is csökkentek a korlátozások
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jjúnius 20-án, szombaton 9 órától végre újra élvezhetjük a nyíregyházi Parkfürdőben a termálvíz jótékony hatását, a fürdő medencéiben sem kell már számolni a korábbi korlátozásokkal! - a jó hírt a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. közölte a Szabolcsihírrel június 19-én.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ tájékoztatása szerint megszűntek azon szigorú szabályok, melyeket a járványhelyzet mérséklődését követően a szabadtéri fürdők újranyitása során rendeltek el. Ezek jelentősen korlátozták a medencék egyidejű befogadóképességét, valamint a zöldfelületeken személyenként rendelkezésre álló terület tekintetében is jóval szigorúbbak voltak a fürdőkre vonatkozó alapvető szabályoknál.

Az új szabályok értelmében a fürdők valamennyi medencéje használható, működhet minden élményelem, nyithatnak a fedett fürdők, indulhatnak az úszóprogramok, magyarán újra szabadon élvezhetjük a strandolás, fürdőzés minden örömét - írták.

Olyan alapvető szabályok maradnak érvényben, melyek már szinte részei a mindennapoknak:

  • 1,5 méter távolság tartása
  • rendszeres kézmosás
  • a fürdők területén a fokozott fertőtlenítés, szellőztetés
  • valamint továbbra sem látogathatják a fürdőket lázas, hányásos-, hasmenéses megbetegedésben szenvedők

A Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. egységei közül már Pünkösdkor megnyitott a Tófürdő, ahol szintén megszűnnek a szigorú létszámkorlátok, és újra működik majd a termálmedencében a nyakzuhany, a működés alapvető szabályai szerint üzemel a fürdő a továbbiakban.

Az Aquarius Fürdőgyógyászat már részlegesen jelenleg is működik, ahol a szakorvosi rendelés és a fizikoterápiás kezelések, valamint a wellness masszázsok érhetők el.

Hirdetés
Hirdetés