Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bosszúsak a nyíregyházi autósok

| 2020. 06. 30. | 18:24:00
De nem azért, mert július elsejétől újra fizetni kell a parkolásért.
Bosszúsak a nyíregyházi autósok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A veszélyhelyzet elmúltával július elsejétől ismét fizetősek a parkolók Nyíregyházán is. Vagyis szerdától csak bérlettel vagy jeggyel lehet megállni az önkormányzat által fenntartott helyeken. Csakhogy hiába  akartak sokan hétfőn és kedden bérletet váltani a szokott helyen, a NYÍRVV Nonprofit Kft. ügyfélszolgálata június 29-én és 30-án technikai okok miatt zárva tartott. Igaz, erről jó előre tájékoztatott Facebook-oldalán a cég, sokan mégis akkor szembesültek vele, amikor már ott álltak a zárt ajtó előtt.

A közösségi oldalon többen is bosszankodtak emiatt, valahogy nem jól jött ki ez a bezárás, hiszen jól tudjuk magunkról, szeretjük a dolgokat az utolsó napra hagyni, főleg, ha valamiért pénzt kell kiadni.

Július elsején, szerdán elképzelhető, hogy nagy roham lesz a városüzemeltető társaság ügyfélszolgálatán. Abban bízunk, ezúttal nem lesznek olyan szigorúak a parkolóőrök, és nem csapnak le azonnal a jegy vagy bérlet nélkül parkoló autósokra.

Már csak azért is, mert hiszen közülük soknak a pandémia idején is - korábban megváltott - érvényes bérlete volt, ami közben csendben lejárt. Ezeknek az autósoknak a kártalanításáról azonban még nem született döntés. A közgyűlésen ugyan szóba került, de az is elhangzott, megvárják mi lesz a gyakorlat az országban ezzel kapcsolatban. Legyünk hát kicsit türelmesek - mindkét oldalon.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés