Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ismét tartanak panasznapot Nyíregyházán, az ügyészségen

| 2020. 06. 08. | 17:25:00
A maszkot ne felejtse otthon, ha személyesen szeretne megjelenni.
Ismét tartanak panasznapot Nyíregyházán, az ügyészségen
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség Nyíregyháza, Bocskai u. 4. szám alatti épületében – a járványhelyzet enyhülése miatt – az ügyfélfogadás újra elkezdődik – közölte a Szabolcsihírrel Szilágyi László sajtószóvivő.

Ennek megfelelően június 15. napjával kezdődően, minden szerdán 8-12 óráig, továbbá 13-16 óráig az ügyfeleket személyesen fogadja a soros ügyész a panasznapon az ügyészség épületében.

Az ügyfelek számára a szájat és az orrot eltakaró maszk viselése kötelező, továbbá használni kell a bejárat mellett elhelyezett kézfertőtlenítőt is. Természetesen a megjelenő ügyfelek kötelesek a két méter távolságot is megtartani az épületben tartózkodó többi személytől.

Kérik, papíralapú beadványaikat mellőzzék, mert azok esetleges átvétele után az ilyen papírokat az ügyészség több napig karanténban fogja tartani, ami meghosszabbítja az ügyintézést.

Ugyanakkor továbbra is lehetőség van arra, hogy az ügyfelek ne személyesen jelenjenek meg az ügyészségen, hanem beadványaikat elektronikus úton, azaz e-mailben, vagy ügyfélkapun keresztül nyújtsák be. A bejárat melletti postaláda is használható folyamatosan, de az itt elhelyezett beadványokra is vonatkoznak a szigorú karantén szabályok.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés