Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sóstón ismét kinyit a piac

| 2020. 06. 18. | 16:11:00
Friss zöldség, gyümölcs, helyi termékek, kézműves portékák - mindent megkaphat itt - de nem minden nap.
Sóstón ismét kinyit a piac
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Június 19-étől, péntektől ismét várja az érdeklődőket a Sóstói Piac. A csak a nyári időszakban működő piac délután 4 órától napnyugtáig tart nyitva a Blaha Lujza sétány melletti piactéren, ahol helyi termelők, ipar- és népművészek mutatják be portékáikat. Az immár ötödik alkalommaléve működő Sóstói Piac idén a Sóstói Piknik nevű rendezvénnyel párhuzamosan, azzal összhangban zajlik - közölte a Szabolcsihírrel Mátyásné Károly Eszter, a NYÍRVV Nonprofit Kft. marketing/pr menedzsere.

Hetente négy napon: szerdán, pénteken, szombaton és vasárnap kínálják termékeiket az árusok. A gasztronómiai ajánlatok mellett megtalálhatóak lesznek az ajándéktárgyak, valamint a hagyományos kézműves és iparművészeti alkotások is.

A jelenlegi vásársorozat érdekessége, hogy a standokon 3 tematikus értékesítési kör váltja egymást alkalomról alkalomra. A Búza téri piac árusai, az „Aranykapu” Népművészeti Egyesület iparművész és népművész tagjai, valamint a Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum kataszterének tagjai színesítik a sóstói délutánok hangulatát.

Érdemes indulás előtt belepillantani a vásárnaptárba, mert mint fentebb írtuk, tematikus piacokat szerveznek, tehát, amikor kézműves termékek napja lesz, gyümölcsöt nemigen kap majd a vásárló. Alább a júniusi naptár. 

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés