Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szabolcsi születésű Fidelitas-elnöknek fáj a szíve a folyókért

| 2020. 07. 08. | 18:14:00
Illés Boglárka a közösségi portálon kelt ki.
A szabolcsi születésű Fidelitas-elnöknek fáj a szíve a folyókért
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vessenek véget a folyóink szennyezésének! - fogalmazott indulatosan a közösségi portálon Illés Boglárka, miután Áder János köztársasági elnök is kifakadt a Tisza és a Szamos szennyezése miatt.

A Tisza és a Szamos mentén születtem, ott nőttem fel. Tudom, hogy a folyók szennyezettsége nem csupán esztétikailag visszataszító, valamint közegészségügyi és járványügyi szempontból veszélyes, hanem a térségben élők mindennapi életét zavaró, az élővilágot visszafordíthatatlanul pusztító tevékenység. Több mint emberi mulasztás! Ahogy Áder János köztársasági elnök fogalmazott, magyar részről mindent megteszünk a folyók medrének megtisztításáért, de ezt a 2019-ben üzembe helyezett, nagy teljesítményű hulladékmentesítő rendszer segítségével sem tudjuk elérni, ha a határon túlról akadály nélkül - és egyre növekvő mennyiségben - ömlik a szemét! Románia és Ukrajna felelőssége a szennyezés megállítása! Vessenek ennek véget!

- fogalmazott a mátészalkai születésű Illés Boglárka, aki egy éve a Fidesz ifjúsági szervezetének az elnöke. Korábban ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár volt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés