Bűnszövetségben árulták a drogot Nyíregyházán

police.hu

2020.07.16. 11:25

Bűnszövetségben árulták a drogot Nyíregyházán

Három férfit és két nőt fogtak el a rendőrök.

Hirdetés

Hirdetés

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a rendőrség Cs. Béla. 45 éves, Cs. Béláné 44 éves, M. László 52 éves, H. Nikoletta 33 éves és L. Sándor 50 éves nyíregyházi lakosok ellen. A nyomozók július 13-án összehangolt rendőri akció keretében Nyíregyházán fogták el a bűnszövetség tagjait. A nyomozás adatai szerint a három férfi és a két nő Budapesten vásároltak kábítószert azért, hogy anyagi haszonszerzés érdekében lakókörnyezetükben árusítsák.

A rendőrök 162,5 gramm fehér színű, massza állagú kábítószer gyanúját keltő anyagot, ami az előzetes gyorsteszt eredménye alapján amfetamin hatóanyag tartalmú kábítószer, valamint annak a kiméréshez és a csomagolásához szükséges eszközöket foglaltak le.

A narkotikum árusítását a bűnös jövedelemszerzés motiválta, így az abból származó vagyont is feltérképezték a nyomozók, és lefoglaltak ékszereket, televíziót, és két személygépkocsit is.

A bűnszövetség tagjait a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és négy gyanúsított letartóztatására tettek előterjesztést az illetékes ügyészség felé, amit a Nyíregyházi Járásbíróság augusztus 16-ig el is rendelt. A végzés nem végleges, az ügyész tudomásul vette, de a gyanúsítottak és védőik fellebbezést jelentettek be ellene, így a jogerős döntést a Nyíregyházi Törvényszék hozza majd meg.

Galéria

Nyíregyházadrogdíler

Szóljon hozzá!

Hirdetés