Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Családi vállalkozásban árulták a drogot Nyíregyházán

| 2020. 07. 09. | 17:27:00
A fővárosi bevásárlóútról hazafelé tartva buktak le.
Családi vállalkozásban árulták a drogot Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Előkészítő ülést tartanak a Nyíregyházi Töervényszéken annak a háromtagú, nyíregyházi családnak ügyében, amelyiket jelentős mennyiségre elkövetett kábítószerkereskedelem bűntettének elkövetésével vádol az ügyészség.

A vádirat szerint a vádlottak, O. R. és társai 2018. november végétől 2019. április 5-ig kábítószerek értékesítésével foglalkoztak.

2019. április 5-én a reggeli órákban I. és II. rendű vádlottak személygépkocsival Budapestre utaztak, hogy újabb adag kábítószert vásároljanak, és azt fiúkkal (III. rendű vádlottal) együtt értékesítsék később lakóhelyükön.

A vádlottak délután a megvásárolt kábítószerekkel Nyíregyházára indultak, amikor az autópálya egyik nyíregyházi lehajtójánál a rendőrség meg akarta állítani őket. II. rendű vádlott ezt észlelve a járművel Nyíregyháza helyett Debrecen irányába indult, hogy kivonja magát az ellenőrzés alól. Ekkor

két rendőrautó üldözőbe vette a személygépkocsit, közben O.R. I. rendű vádlott a lehúzott ablakon keresztül dobálta az út mellé a kábítószereket.

Amikor sikerült a vádlottat megállítani, a jármű átvizsgálása után a hatóság lefoglalta az abban talált kábítószert és készpénzt. Az ügyben előkészítő ülés megtartása várható

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés