Egy Ford Fiesta sofőrjét keresik a nyíregyházi rendőrök

police.hu

2020.07.31. 09:27

Egy Ford Fiesta sofőrjét keresik a nyíregyházi rendőrök

Nekiment egy kerékpárosnak, majd elhajtott.

Hirdetés

Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Egy eddig ismeretlen járművezető az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú Ford Fiesta típusú személygépkocsival közlekedett július 29-én 15.17-kor Nyíregyházán, a  Bukarest utcán, a Rákóczi út felől a Bethlen Gábor út irányába. A járművezető haladása során a Bukarest utca és a Bethlen Gábor út kereszteződésében kihelyezett Elsőbbségadás kötelező jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget egy neki jobbról a kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak, melynek során nekiütközött.

A baleset következtében a biciklis felborult és könnyű sérüléseket szenvedett. Az ismeretlen járművezető a helyszínt, a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhagyta a Tiszavasvári út irányába.

A rendőrség várja az ismeretlen járművezetőnek, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről, illetve a jármű vezetőjének személyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívószámon. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

Segítségnyújtás elmulasztásaFord Fiesta

Szóljon hozzá!

Hirdetés