Rendkívüli intézkedés egy nyíregyházi fürdőben

Szabolcsihír

2020.07.08. 14:06

Rendkívüli intézkedés egy nyíregyházi fürdőben

A Júlia egyik medencéjével van gond.

Hirdetés

Hirdetés

A Júlia Fürdő 25 méteres úszómedencéjét határozatlan ideig kénytelen üzemen kívül helyezni A Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. - ezt a fürdőt üzemeltető társaság közleményben tudatta a Szabolcsihírrel.

Azt írták:

"a medencét társaságunk a július 4-én történt újranyitáshoz feltöltötte, a szükséges vízforgatást, valamint vizsgálatokat elvégezte, elvégeztette. A medencevizet a pandémiás helyzet során elengedték, az újbóli feltöltés után pedig a medence falazatán repedések alakultak ki."

A szakértői vizsgálat eredményének tükrében végzik el a javítást.

A hiba elhárítását a társaság azonnali hatállyal megkezdte, a medencét határozatlan időre üzemen kívül helyezi.

Vendégeink kényelme és elégedettsége érdekében a medence újbóli üzembe helyezéséig július 9-től a Júlia Fürdőben 20 százalék kedvezményt biztosítunk a napi belépőjegyek árából - tették hozzá.

Az eset következtében a reggeli úszás nem érhető el, a kifejezetten úszási céllal a fürdőbe érkező vendégeknek javasolják a sóstói Parkfürdő 50 méteres medencéjét, ahol 18.30-tól kedvezményes jegyet válthatnak, illetve ugyanitt naponta 18.30 órától felhasználhatják a Júlia Fürdőben már korábban megváltott, reggeli úszásra jogosító bérleteket. Belépés a Parkfürdő bejáratán át lehetséges, a Berenát utca felől.

NyíregyházaSóstó-Gyógyfürdők Zrt.

Szóljon hozzá!

Hirdetés