Új helyen fogadják Nyíregyházán a bőr- és nemibetegeket

szabolcsihir.hu

2020.07.03. 09:08

Új helyen fogadják Nyíregyházán a bőr- és nemibetegeket
A kép illusztráció

Előjegyzés szükséges.

Hirdetés

Hirdetés

Július 7-én befejezi működését jelenlegi helyszínén a nyíregyházi bőr- és nemibeteg-gondozó – július 13-tól új helyen fogadják a betegeket. A Debreceni út 12. szám alól a Jósa András Oktatókórház Sóstói úti telephelyére, a fekvőbeteg osztály közelébe költözik vissza húsz év után a gondozó, a Sóstói út 62. szám alatti kórház 40A épületének földszintjére. Az új helyszínen is ugyanazokkal a szolgáltatásokkal állnak majd a bőrgyógyászati betegek rendelkezésére, mint az eddigiekben.

A rövidebb várakozási idő biztosítása miatt előjegyzés szerint fogadják a betegeket.

A 20/387-0070-es és a 20/387-1000-es mobilszámokon, illetve a +36-42/599-700-as központi számon a sóstó 147-es melléket kérve lehet bőrgyógyászati időpontot egyeztetni.

Betegeinknek továbbra is lehetőségük van igénybe venni a telemedicina segítségét, a fenti telefonszámok mellett egy e-mail cím is rendelkezésre áll ehhez. Ha a páciens a borszakrendeles.nyiregyhaza@szszbmk.hu címre elküldi a probléma rövid összefoglalóját, néhány jó minőségű fényképet és személyes adatait, a gondozó szakemberei, a GDPR követelményeinek betartása mellett, megpróbálnak személyes találkozó nélkül is segíteni.

A költözés ideje alatt, július 8. és 10. között a rendelés a Sóstói úton és a Bocskai úti szakrendelésen is zavartalan, előjegyzés szerint várják a betegeket.
Jósa András Oktatókórházbőr- és nemibeteg-gondozó

Hirdetés

Szóljon hozzá!