Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Foci: idegenben kezdtek a nyíregyházi lányok

| 2020. 08. 30. | 15:56:00
A Cigánd vendége volt az első fordulóban a Szpari női csapata.
Foci: idegenben kezdtek a nyíregyházi lányok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Idegenben, villanyfényes meccsel kezdte a bajnoki szezont a Nyíregyháza Spartacus női együttese. Jól indult a meccs, a helyzetek után a 21. percben Németh Kamilla vezetéshez juttatta a Szparit - írták a csapat Facebook oldalán az augusztus 29-én játszott meccsről.

Öt perccel később Nagy Panna megduplázta az előnyt, melyet az első félidőben sikerült is megtartani. Fordulás után viszont gyorsan szépített a Cigánd, sőt, hat perccel később egyenlítettek is a borsodi lányok. Kocsis Zsuzsanna kiállítása után emberhátrányba került a Spartacus, és bár mindent megtett, hogy megszerezze a győztes gólt, nem sikerült, így maradt a döntetlen.

Nyíregyháza: Molnár - Tóth C., Pekk P. (Kocsis 58.), Barta, Paranai (Böszörményi 75.), Bodnár, Urai, Németh (Hrinkó 46.), Kárpátfalvi, Nagy P. Fekete

gólszerző: Kocsová(51.), László(57.) illetve Németh(21.), Nagy P.(26.)

Benkő Balázs vezetőedző így értékelte a meccset: "kétgólos vezetésünk után volt esélyünk lezárni a mérkőzést, ezt nem tettük meg. Az ellenfél két kontratámadásból egalizált, ráadásul emberhátrányba is kerültünk, ennek ellenére végig győzelemre játszottunk, sajnos nem sikerült. Ma a megszokottnál tompábban futballoztunk."

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés