Hirdetés

Hamarabb elkészül a nyíregyházi körforgalom

Szabolcsihír

2020.08.27. 18:08

Hamarabb elkészül a nyíregyházi körforgalom
Fotó: Szabolcsihír

Már nem sokáig kell a lámpánál állni.

Hirdetés

Hirdetés

Jó ütemben halad a Korányi Frigyes utca-Csaló köz kereszteződésben épülő körforgalmi csomópont kivitelezése Nyíregyházán.

A kivitelező tájékoztatása szerint a Korányi Frigyes utcán jelenleg a már elkészült keleti ágára terelték a forgalmat, váltakozó irányú jelzőlámpás irányítás mellett. A körforgalom nyugati oldalán a fennmaradó nyomvonal bontása és a még hiányzó szakaszok építése folyamatban.

A Csaló köz keleti ágában elkészült a parkoló, és befejeződött az útpálya aszfaltozása. Ezen a héten az útburkolat alap építéssel és az aszfaltozási munkákkal folytatódik a kivitelezés a nyugati oldalon.

A tervek szerint augusztus 31-én elkezdődik a főpálya aszfalt kötőrétegének építése, majd a keddi, szerdai napokon, azaz szeptember 1-jén és 2-án építik a kopóréteget, ezt követően átterelésre kell számítani.

Szeptember 3-ával készülhet el a teljes útpálya felület aszfaltozása, ezzel egyidejűleg visszaállhat a kétirányú forgalom, a Csaló közi ágak viszont továbbra is maradnak lezárva a felületrendezés, törmelékelszállítás és utómunkák idejére.

Továbbra is kérik az arra közlekedők türelmét és megértését.

NyíregyházaKorányi út

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés