Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Idén Sényő ad otthont a legendás SZÚR-nak

Immár százéves múltra tekint vissza.
Idén Sényő ad otthont a legendás SZÚR-nak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szeptember 4-én rendezik meg harmadik alkalommal a Futball Éjszakáját, amelynek keretein belül NB I-es, NB II-es, NB III-as és a megyei bajnokságokban szereplő klubok megnyitják kapuikat az érdeklődők előtt. A már százéves múlttal rendelkező SZÚR-nak, azaz a színész-újságíró rangadónak ezúttal a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Sényő ad otthont.

A szervezők hétfői közleménye szerint az érdeklődők a többi között sportfoglalkozásokon vehetnek részt, bejárhatják kedvenc csapatuk stadionját, összemérhetik tudásukat játékos feladatokban a klub futballistáival, valamint számos edzőmérkőzés vagy gálameccs is megtekinthető lesz a különböző helyszíneken.

A szervezőbizottság a Magyar Labdarúgó Szövetség szakmai partnerségével a hazai labdarúgó-egyesületek és a sportág népszerűsítését tűzte ki az országos rendezvény céljául, amelyen a helyi programokat minden esetben a klubok alakítják ki. Ezekre jövő hétfőtől lehet regisztrálni.

A harmadik Futball éjszakáján a belépődíj gyerekeknek 100, felnőtteknek 500 forint. A karszalag az első kiválasztott stadionnál váltható meg, és az összes helyszín meglátogatható vele.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés