Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kamerán át figyelte válófélben lévő házastársát Nyíregyházán

| 2020. 08. 28. | 10:55:00
Vádat emeltek az asszonyt folyamatosan zaklató, féltékeny férj miatt.
Kamerán át figyelte válófélben lévő házastársát Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Járási Ügyészség zaklatás miatt emelt vádat azzal a nyíregyházi férfival szemben, aki válogatott módszerekkel zaklatta volt párját, kamerán át figyelte, mozgását nyomon követte, ellenőrizte, telefonon üzenetekkel bombázta, ezzel ellehetetlenítve életét közölte a Szabolcsihírrel Borsodi-Buss Emese, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője.

A vádlott és a sértett házassága megromlott, majd 2019 januárjában menthetetlenné vált, elsősorban a férfi féltékenykedései miatt. Ekkor a férj úgy döntött, hogy a nő után nyomozni kezd, ezért a sértett tudta nélkül kamerákat szereltetett fel a házban, valamint nyomkövető alkalmazást telepített a sértett telefonjára.

Néhány hónappal később, amikor a közösen lakott ingatlanból a férj elköltözött, a lakóház előtti villanyoszlopra is kamerát szerelt, azért, hogy figyelhesse felesége mindennapjait. A nőt napi rendszerességgel fel is kereste, telefonon is hívogatta, üzenetekkel bombázta, míg a nő a telefonjáról le nem tiltotta - a közös gyermekkel való kapcsolattartás miatt - fenntartva azt a lehetőséget, hogy a vádlott neki e-mail-t küldhessen.

A gyerekkel való kapcsolattartást azonban a férfi részben arra használta fel, hogy a nőt zaklassa, az életét ellehetetlenítse, illetve őt ellenőrizze, nyomon kövesse.

A sértett utcájában járkált, bujkált, leskelődött utána, amikor azt észlelte, hogy a nő autója nem áll a ház előtt, akkor e-mail-ben ráüzent, és számon kérte őt, hogy hol tartózkodik, mit csinál.

A vádlott magatartásával a sértett mindennapjait megkeserítette, ezért az asszony feljelentette.

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés