A te szakterületed még szabad?

szabolcsihir.hu

2020.11.16. 08:40

A te szakterületed még szabad?

Egy-egy nagyobb városban – így Nyíregyházán is – tucatjával működnek vállalkozások minden szakterületről.

Hirdetés

Hirdetés

A verseny nagy és kiélezett, az online tér pedig számos megoldást kínál, hogy népszerűsítsük termékünket vagy szolgáltatásunkat, viszont kizárólagosságot egyik sem nyújt. A nyiregyhaza.center viszont szakterületenként csak egy vállalkozás számára ad lehetőséget.

nyiregyhaza.center? Ez milyen domain név?

Magyarországon a sajátneves .hu végződést csak az adott város, vagy település birtokolhatja, jellemzően az info, com, eu neveket is. Az összes többi különálló, jellemzően blog, hír, vagy turisztikai információs projektek kezében van, viszont értelmes domain kiterjesztéssel, egy kézben, egy hálózatban nincs több ilyen. A center domain név azért különleges, mert ugyanúgy ejtjük, írjuk, mondjuk és ugyanazt jelenti, a kereső pedig ugyanúgy teljes értékűnek ismeri el, mint akár a .hu-t vagy a .com-ot, amik feltehetően már foglaltak Nyíregyházán a szakterületünkön.

Ezek szerint ez egy weboldal?

Az éves előfizetéses szolgáltatásunk alapja egy kategória kizárólagos weboldal, de sokkal többet adunk annál. Havonta konzultálunk az előfizetőinkkel a céljaik érdekében, és testre szabott marketingszövegeket is készítünk, melyeket korlátlanul felhasználhatnak a saját internetes és közösségi média kommunikációjukban.

Mit jelent a kizárólagosság?

Az előfizetővel közösen összegyűjtjük az összes kulcsszót, szakszót és rokonértelmű kifejezést, ami a szakterületére jellemző. Ezután kiválasztjuk a legkifejezőbbet, ez lesz a weboldal neve:

szakterület.nyiregyhaza.center

Az összes többi, közösen egyeztetett kifejezés, márkanév, fantázianév
egy virtuális dobozba kerül, és az adott városban más számára nem lesz elérhető.

Milyen típusú vállalkozások a nyiregyhaza.center partnerei?

A partnereink között egyaránt találhatók kereskedő és szolgáltató vállalkozások is. Az ideális ügyfelünk a szakterületén eredményes, erősíteni szeretné az online jelenlétét, megtérülés alapján tervezi a marketing kiadásait, Nyíregyházán az első helyre törekszik és nyitott az újdonságokra.
Büszkék vagyunk arra, hogy már az indulási szakaszban számos kiváló nyíregyházi vállalkozás mondott igent a szolgáltatásunkra, pl. 

távfelügyelet, textil, könyvelő, okosotthon és festék területről,

továbbá készítés alatt vannak ingatlan, egészség, járműkövetés és nyomda aloldalak is. Kivétel nélkül az összes partnerünk régóta rendelkezik már saját weboldallal, ahol a saját lokális márkáját építi, a mi küldetésünk a pozícionálás és az erősítés. Ezzel együtt akár önálló weboldalként is megállja a helyét, ez esetben általános márkanévként is üzemelhet, mert könnyen megjegyezhető, névjegykártyán, szórólapon, stb. feltüntethető. (szakterület.nyiregyhaza.center)

Milyen anyagi vonzata van az előfizetésnek?

Jelenleg két előfizetési csomagunk aktív, melyek az induló kedvezményekkel havi költségekre lebontva kevesebb, mint 20 vagy 10 ezer forintból érhetők el.

Mi történik, ha egy szakterület már foglalt?

Ha egy szakterület már foglalt, akkor más vállalkozásnak már nem tudunk lehetőséget adni. Nem a mennyiségre megyünk rá, hanem a minőségre. Bármennyire is vonzó egy-egy sikerszakma kapcsán, hogy több is helyet kapjon, tartjuk magunkat ahhoz, hogy Nyíregyházán csak egy vállalkozás kap a saját szakterületén lehetőséget.

Kerülj a középpontba, urald a saját kategóriádat a városodban!

https://nyiregyhaza.center/

https://www.facebook.com/nyiregyhaza.center

További információ:
Szilágyi László
+36704533395
info@uzlet.center
NyíregyházaPRcenterdomain

Szóljon hozzá!

Hirdetés