Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egyszerre két nővel kezdett viszonyt a nyíregyházi férfi

| 2020. 10. 11. | 17:58:00
Majd utcára küldte, prostitúcióra kényszerítette őket.
Egyszerre két nővel kezdett viszonyt a nyíregyházi férfi
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Emberkereskedelem és más bűncselekmények miatt állítanak bíróság elé két férfit Nyíregyházán.

A vádirat szerint I. rendű vádlott, H. A. szerelmi viszonyt kezdett két, nehéz anyagi helyzetben élő nővel, akiket magához költöztetett nyíregyházi családi házába.

2018. május végén – kihasználva a sértettek kiszolgáltatott helyzetét – arra kérte őket, hogy vállaljanak pénzért prostitúciós tevékenységet.

Még abban az évben, júliusban mindhárman Brüsszelbe utaztak, ahol a sértettek szintén prostitúciós tevékenységet végeztek. Három hét elteltével hazautaztak Magyarországra.

Az I.r. vádlott ez alatt a teljes bevételt elvette a sértettektől, félelemben tartotta őket, egyiküket több alkalommal bántalmazta is.

2018. novemberében az egyik sértett visszament külföldre az I.r. vádlott utasítására, de mivel ő nem tartott vele, megkérte ismerősét, II. rendű M.H. vádlottat, hogy felügyelje a sértett munkáját, tartsa magánál személyi igazolványát, és a bevételét is vegye el tőle.

A sértett 2018. novemberében megszökött, és megszakította kapcsolatát I. r. vádlottal. 2018. év végén a másik nő is elhagyta a férfit.

Az ügyben október 16-án tartanak előkészítő ülést a Nyíregyházi Törvényszéken.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés