Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kétgólos előnyből bukott a Nyíregyháza

| 2020. 10. 18. | 19:12:00
A félidőben még 2-0-ra vezetett a Szpari.
Kétgólos előnyből bukott a Nyíregyháza
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Budaörs 3-2-re legyőzte a Nyíregyházát a labdarúgó NB II. 12. fordulójának vasárnapi játéknapján, Tatabányán. A vendég Spartacus a szünetben még 2-0-ra vezetett, ám a házigazdák a második félidőben fordítani tudtak, és sorozatban negyedszer nyertek.

A Szpari a 30. percben szerzett vezetést, amikor egy szép akció végén Ötvös Bence kapott jó labdát a 16-os sarkánál, és a kapuba emelt (0-1). A gól jót tett a vendégek lelkének, és innentől jobban futballoztak, mint a Budaörs. A 41. percben jött is az újabb gól, mégpedig a szépségdíjas fajtából! Kalocsai László három embert és a kapust is kicselezte növelte az előnyt 0-2! 

Szünet után negyedóráig semmi nem utalt arra, hogy veszélyben lenne a nyírségi győzelem, ám a 62. percben váratlanul szépített a Budaörs, egy szabadrúgásnál elaludt a Szpari védelme, és Gyurácz a kapuba fejelt (1-2). Ez annyira megzavarta a Szparit, hogy alig három perc múlva az egyenlítést is kiharcolta a hazai együttes: egy bedobás után Petró elé került a labda, aki nagy erővel kilőtte a felső sarkot 25 méterről (2-2).  A Budaörs ekkortól lélektani fölényben játszott, és a 80. percben a harmadok gólt is megszerezte, mégpedig Halami révén (3-2). A hajrában a Szpari nagyot küzdött az egyenlítésért, de nem járt sikerrel.

Hirdetés
Hirdetés