Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyíregyháza saját halottjának tekinti Adorján Gusztávot

| 2020. 10. 21. | 16:43:00
Kovács Ferenc is búcsúzik a főigazgatótól.
Nyíregyháza saját halottjának tekinti Adorján Gusztávot
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mint arról korábban beszámoltunk, október 21-én elhunyt Adorján Gusztáv, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház intézményvezetője. Kovács Ferenc polgármester Facebook-posztban búcsúzott a főigazgatótól, akiről azt írta, „szerette az embereket, a környezetét, a lakóhelyét, mindig jobbító szándékkal felvértezve, tele energiával dolgozott a betegekért, a kórházunkért”.

A polgármester azt írta, Adorján Gusztáv rengeteg feladata mellett felvállalta a közéleti szerepet, az önkormányzati képviselői munkát, mert tenni akart a közösségért.

„Az önkormányzat és a nyíregyháziak nevében is fogadják mély együttérzésemet, őszinte részvétemet a gyászoló család, a hozzátartozók és barátok. Dr. Adorján Gusztáv a megyei kórház főigazgatójaként, a városi közgyűlés Fidesz-KDNP frakciójának vezetőjeként, a Tiszántúli Református Egyházkerület főgondnokaként, a városi református egyházközség presbitereként is példaértékű életet élt, amivel tiszteletet és elismerést vívott ki a közösség életében. Méltán érdemelte ki a Nyíregyháza Város Díszpolgára címet. Az önkormányzatunk saját halottjának tekinti. Az űrt, amelyet hagyott maga után, nem lehet szavakba önteni, de az biztos, hogy Adorján Gusztáv minden nyíregyházi szívében és emlékeiben tovább él majd” – tette hozzá a városvezető.

[Beillesztett cikk: Elhunyt Adorján Gusztáv, a megyei kórház főigazgatója]

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés