Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyíregyháziak, még egy kis türelem a Benczúr-Bessenyei téren

| 2020. 10. 13. | 15:59:00
Kezdődik az aszfaltozás.
Nyíregyháziak, még egy kis türelem a Benczúr-Bessenyei téren
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mérföldkőhöz érkezett a Benczúr és Bessenyei tér körüli utak és járdák rekonstrukciójának kivitelezése - közölte a városhzi sajtószolgálat.

A kivitelezés jelenlegi szakaszában október 15-20. között két ütemben aszfaltozni fognak:

  • a Bessenyei tér keleti oldalán (Kormányhivatal Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztály felőli oldal) október 15-én és 16-án,
  • a Benczúr tér nyugati oldalán (Kölcsey Ferenc Gimnázium felőli oldal) október 19-én és 20-án teljes útzár mellett dolgoznak majd.

Az aszfaltozás idejére az érintett utcákba mindkét irányból behajtani tilos. Az aszfaltozási munkák végeztével feloldják a behajtási korlátozásokat, és 30 km/h-s sebességkorlátozások érvényben tartása mellett biztosított lesz az utcák megközelítése.

[Beillesztett cikk: Szindbád Nyíregyházára érkezik]

A Benczúr tér Jósa András Múzeum felőli oldala a Benczúr tér 20. sz. előtti útépítési munkálatok miatt átmenetileg mindkét irányból zsákutcaként üzemel, az utca gépjárművel történő megközelítése kizárólag célforgalom esetén a Kiss Ernő és a Széchenyi utca irányából is biztosított, zsákutca, kétirányú forgalom, 30 km/h sebességkorlátozás, megállni tilos, valamint útszűkület jelzések mellett.

A korlátozások itt várhatóan egy hétig lesznek érvényben.

[Beillesztett cikk: Méltó helyre került a nyíregyházi Kállay-gyűjtemény]

A Bessenyei tér Móricz Zsigmond Színház felőli oldalán az útépítési munkálatokat továbbra is teljes útlezárás mellett végzik. Ez az oldal gépjárművel átmenetileg nem megközelíthető. A Színház utca továbbra is zsákutca, megközelítése kétirányú forgalom, illetve 30 km/h sebességkorlátozás mellett biztosított.

A korlátozások itt várhatóan november végéig lesznek érvényben.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés