Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ez a férfi rabolhatott ki egy nyíregyházi boltot

| 2020. 11. 30. | 11:35:00
Rögzítette a kamera.
Ez a férfi rabolhatott ki egy nyíregyházi boltot
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint az eddig ismeretlen férfi november 27-én 17 óra körül bement egy Nyíregyháza, Selyem utcán található üzletbe, ahol az ott dolgozótól a bevételt követelte. Az eladó az ismeretlen férfi követelésének eleget tett, aki ezután a készpénzzel együtt a helyszínről elmenekült. Az elkövető felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A feltételezett elkövetőről, aki körülbelül 175 cm magas, fekete kabátot, fekete baseballsapkát, valamint egy szürke nadrágot viselt, képfelvétel áll rendelkezésre.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik felismerik a képeken látható, eddig ismeretlen személyazonosságú férfit, illetve jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón.

Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés