Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bíróság előtt a nyíregyháza-orosi kettős gyilkosság vádlottja

| 2021. 02. 03. | 13:01:00
Szerelemféltésből ölhetett.
Bíróság előtt a nyíregyháza-orosi kettős gyilkosság vádlottja
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Február 4-én hallgatják ki a Nyíregyházi Törvényszéken a nyíregyházi H. M.-et aljas indokból, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt. Őt vádolják a 2019 augusztusában elkövetett, ortosi kettős gyilkossággal.

[Beillesztett cikk: Szabályosan kivégeztek két embert Nyíregyházán – FRISSÍTÉS + FOTÓK]

A vádirat szerint a vádlott tudomást szerzett arról, hogy a felesége korábban érzelmi kapcsolatba került egy férfival. A vádlott féltékenysége miatt 2019. augusztus 26-án a délutáni órákban a férfi ingatlanához ment, ahová magával vitte vadászpuskáját is. H. M. kiszállt a gépkocsijából és egy célzott lövést adott le vadászpuskájával az udvaron tartózkodó férfi irányába.
A férfi az udvaron lévő gépjármű mögött keresett fedezéket, majd bemenekült a házba. Ezt látva a vádlott a lakóház ajtaján keresztül célzott lövéssel meglőtte a sértettet. A lövés a sértettet a háta bal oldalán találta el.

A sértett a helyszínen életét vesztette.

A lövések hallatára a szemben lévő lakóházból kiment az utcára a sértett édesapja, akire a vádlott szintén célzott lövést adott le, de ekkor nem találta el.

A sértett ezután felelősségre vonta a vádlottat, szóváltásba keveredtek, majd amikor hátat fordított a vádlottnak, az hátba lőtte őt. Az idős sértett a helyszínen életét vesztette.

Ezután a vádlott gépkocsijával Nyíregyháza külterületére hajtott, majd az őt megtaláló rendőrnek megadta magát.

[Beillesztett cikk: Aljas indokból ölte meg apát és fiát Nyíregyházán]

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés