Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elárulta a kulcscsomója a nyíregyházit, aki szétverte egy férfi arcát

| 2021. 02. 25. | 17:07:00
Távollétében emeltek vádat ellene.
Elárulta a kulcscsomója a nyíregyházit, aki szétverte egy férfi arcát
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vádat emelt az ügyészség az ellen a jelenleg is külföldön, ismeretlen helyen tartózkodó nyíregyházi férfi ellen, aki még 2019 őszén hagyott helyben egy nyíregyházi szórakozóhely előtt egy ittas férfit - közölte Borsodi-Buss Emese. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője hozzátette: csakhogy az illető lebukott, nevezetesen azért azért, mert a kulcscsomóját a helyszínen hagyta. Ez vezette el a nyomozókat hozzá.

Még 2019 szeptemberében a vádlott és a sértett is, baráti társaságukkal ugyanazon a Sóstógyógyfürdőn lévő szórakozóhelyen tartózkodott. A sértett hajnali 4 óra körül kiment a szórakozóhely elé, és leült egy padra. Ekkor kötött bele a vádlott, majd amikor a sértett a nézeteltérés elkerülése érdekében elment onnan, a férfi követte őt, és

többször nagy erővel arcon ütötte, majd az eszméletlen férfit magára hagyta. A sértett súlyos, többszörös arccsonttörést szenvedett.

A támadót a helyszínen hagyott kulcscsomója buktatta le, ugyanis azon albérletének címe is rajta volt. Az elkövetőt azonban a mai napig nem sikerült elfogni, ugyanis külföldön bujkál, ezért az ügyészség távollétében emelt vádat ellene.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés