Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyíregyháziak, fontos adóhatáridő jár le

| 2021. 03. 16. | 16:19:00
A város működőképességének megőrzése, a járvány elleni védekezés miatt fontos.
Nyíregyháziak, fontos adóhatáridő jár le
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Márcus 16-án jár le az első félévben esedékes helyi adók befizetési határideje. A részletekről Kása Brigitta aljegyző, hatósági főosztályvezető tájékoztatott.

Március 16-án jár le az első félévben esedékes helyi adók befizetési határideje. Az adószámla kivonatokat az Adóosztály már kiküldte minden adózónak, amelyek tartalmazzák az adózó elmaradt tartozását és a 2021. I. félévre esedékes helyi adókat (építményadó, helyi iparűzési adóelőleg), valamint a 2021. előtti gépjárműadó tartozást és az esetleges késedelmi pótlékokat, bírságokat. A 2021. I. félévre esedékes adók törvényes befizetési határideje március 15. napja, azonban ez a határidő idén is ünnepnap volt, ezért a határidő csak ma éjfélkor jár le.

Az Elektronikus Önkormányzati Hivatali Portál a nap 24 órájában biztosítja minden adózónknak az aktuális adóegyenlegek pontos és részletes lekérdezését és az elektronikus adófizetést.

Az Adóosztály kéri az adózók együttműködését és a fizetési határidő betartását, mivel Nyíregyháza önkormányzata feladatainak ellátása, a város fejlődése, a működőképesség megőrzése és a járvány elleni védekezés önkormányzati kiadásainak fedezése érdekében elengedhetetlenül fontos a beérkező adóbevétel.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés