Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új helyre költözött a védőnői szolgálat Nyíregyházán

| 2021. 03. 08. | 14:59:00
Méltó körülmények közé került.
Új helyre költözött a védőnői szolgálat Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új helyet kapott a védőnői szolgálat Nyíregyházán, már át is költözött az új Egészségügyi Centrumba.

Január végén újult meg a Csillag utcai Egészségügyi Centrum a belvárosban, valamivel több mint 236 millió forintos beruházás részeként.

A korábban használaton kívüli ingatlan épületeit felújítottuk és funkcionálisan összeépítettük, így három orvosi rendelőnek és hat védőnői szolgálatnak biztosíthat helyet - közölte Kovács Ferenc polgármester, aki hozzátette: jó hír, hogy a védőnői szolgálat már átköltözött, március végétől pedig az orvosok is elkezdenek dolgozni az új Egészségügyi Centrumban.

A Csillag u. 4-6. szám alatti épületegyüttes felújítása, átalakítása év elején befejeződött. A beruházás során a működéshez szükséges orvosi eszközöket, berendezéseket is beszerezték.

A kivitelezés költsége 236 millió, az eszközbeszerzésre fordított költség 8 millió forint volt. A pályázat keretén belül a védőnői szolgálatok részére is beszerezték a működéshez szükséges eszközöket, többek között laptopokat, és folyamatban van a nőgyógyászati szűrővizsgálathoz szükséges eszközök beszerzése is, mintegy 5 millió forint értékben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés