Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új orvosigazgató a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kórházak élén

| 2021. 03. 04. | 12:18:00
A januárban kinevezett Szondi Zitát követi a poszton.
Új orvosigazgató a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kórházak élén
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Országos Kórházi Főigazgatóság három intézményvezetői megbízást hagyott jóvá 2021. március elsejétől - közölték a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórház és Egyetemi Oktatókórház honlapján.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház új orvosigazgatójának dr. Szűcs Attilát nevezték ki, aki a 2021. január 1-től az intézményt főigazgatóként irányító dr. Szondi Zitát követi az SZSZBMK orvosigazgatói posztján.

Továbbra is az intézmény gazdasági igazgatója marad Molnár Andrea, az ápolási igazgatói pozíciót pedig a továbbiakban is Nagy Géza tölti be.

A tagkórházak telephelyi orvosigazgató-helyettesei továbbra is dr. Francz Monika (Jósa András Oktatókórház), dr. Erdélyi Ágnes (Sántha Kálmán Szakkórház) és dr. Kovács Gábor (Mátészalkai Kórház, Fehérgyarmati Kórház és Gyógyfürdő) maradtak.

Az intézmény új igazgatója, Szűcs Attila több mint egy évtizedes vezetői tapasztalattal, kiváló szervezőkészséggel rendelkező, elismert szakember. Határozott, karizmatikus és empatikus egyéniség, aki naprakészen tisztában van a kihívásokkal és megoldandó feladatokkal - írták róla.

Az elmúlt több mint öt évben a Jósa András Oktatókórház Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályának osztályvezető főorvosaként, és korábban a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Belgyógyászati Intézet Intenzív Osztályának vezetőjeként, illetve a Kazincbarcikai Kórház orvosigazgatójaként, valamint a Magyar Orvosi Kamara Nyíregyházi Városi Szervezetének kórházi alelnökeként szerzett tapasztalatait új feladatában is kamatoztathatja.

Az új főigazgató emellett több országos szakmai bizottság és egyesület, többek között a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Szakmai Vezető Testülete és a Debreceni Egyetem aneszteziológiai és intenzív terápiás szakorvos képzéséért és továbbképzéséért felelős Szakmai Grémium megbecsült vezetőségi tagja.

[Beillesztett cikk: Megfeszített küzdelem folyik a koronavírusos betegekért Nyíregyházán + VIDEÓ]

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés