Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hasba szúrta mostohaapját egy nyíregyházi férfi

| 2021. 04. 13. | 20:22:00
Már előzetesben van.
Hasba szúrta mostohaapját egy nyíregyházi férfi
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója április 13-án a súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban egy hónapra elrendelte Z.Z. gyanúsított letartóztatását.

A megalapozott gyanú szerint a férfi április 11-én az esti órákban nyíregyházi udvarukon szóváltásba keveredett mostohaapjával. Ennek során a gyanúsított ököllel a mostohaapja arca irányába ütött, és a fülét nagy erővel megcibálta. Ezután elővette a nadrágjára akasztott kést, és megpróbálta megszúrni vele a sértettet. Ekkor a helyszínen tartózkodó ismerősük a sértett védelmére kelt, ellökte a gyanúsított kezét, így elhárította a szúrást. Ekkor a sértett megijedt, megpróbált bemenni a házba, de a gyanúsított utána ment, életveszélyesen megfenyegette, majd hasba szúrta őt. A gyanúsított ezt követően a sértett feje irányába szúrt, azonban az ismerősük ezt a támadást is megakadályozta. Mikor a férfi tudomást szerzett arról, hogy időközben a helyszínen jelenlévők értesítették a rendőrséget, elmenekült a helyszínről.

A sértett a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de a súlyosabb sérülések bekövetkezését kizárólag a sértett védelmére kelt ismerősük akadályozta meg.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés