Így tartanak nyitva a nyíregyházi piacok május első hétvégéjén

Szabolcsihír

2021.04.29. 16:26

Így tartanak nyitva a nyíregyházi piacok május első hétvégéjén

És van egy-két meglepetés is!

Hirdetés

Hirdetés

Habár május elseje munkaszüneti nap, de a szombati piac nem marad el Nyíregyházán. A NYÍRVV Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint május 1. napján (szombaton) a Búza téri, a jósavárosi, valamint az örökösföldi piac reggel hattól délután kettőig nyitva tart. Ezen a napon a Vásártér viszont zárva lesz.

Már megkezdődött, és még három napig (április 29-május 2.) tart az anyáknapi virágvásár a fenti piacokon.

Május 2-án, vasárnap újra kinyit a Tokaji úti Vásártéren az autópiac. A továbbra is fennálló járványügyi helyzet miatt a piac területén kötelező a maszkhasználat, valamint a 1,5 méteres védőtávolság betartása.

Hosszú szünet után, szintén május 2-án végre ismét lesz régiségpiac. A Korányi úti piacon (volt MDF-piac) a szokott időben várják az árusokat és vásárlókat.

Használt ruháikat kínálhatják ismét megvételre az örökösföldi piacon a nyíregyháziak. A NYÍRVV Nonprofit Kft. vasárnaponként 6 és 14 óra között biztosít lehetőséget használt ruhaneműk adásvételére. (kivéve a hónap utolsó vasárnapját). Az árusok az Örökös Piac mindenkori díjszabása szerint vehetik igénybe az elárusítóhelyeket. Előzetes jelentkezés és foglalás azonban nem szükséges.

Bővebb információ: a +36 (42) 416-008 telefonszámon vagy a piac@nyirvv.hu email-címen.

Hirdetés

Szóljon hozzá!