Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyíregyházán az ünnepek alatt is biztosított az egészségügyi alapellátás

| 2021. 04. 01. | 13:21:00
Mutatjuk az orvosi ügyeletek elérhetőségét.
Nyíregyházán az ünnepek alatt is biztosított az egészségügyi alapellátás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyíregyházán a húsvéti ünnepek alatt is lesz felnőtt-, gyermek- és fogorvosi ügyelet. A veszélyhelyzetre tekintettel kérik, továbbra is elsődlegesen a telefonos segítségkérést helyezzék előtérbe. 

Felnőttorvosi ügyelet
Április 2-től 6-án reggelig folyamatosan biztosítják a betegellátást.
Telefonszám: +36-42/402-377
Amennyiben az ügyeletes orvos a beteg fizikális vizsgálatát és ellátását szükségesnek látja, úgy fogja javasolni az orvosi ügyelet felkeresését vagy szükség esetén az Országos Mentőszolgálat értesítésével fogja a beteg sürgősségi ellátását biztosítani. Jelenleg, lakáson történő orvosi ügyeleti betegellátás a veszélyhelyzetre való tekintettel csak nagyon különleges esetben történhet!
Az ügyeleten is kötelező a szájmaszk használata!

Gyermek orvosi ügyelet
Április 2-től 6-án reggelig folyamatosan biztosítják a betegellátást.
Telefonszám: +36-42/445-500
Első választandó eljárás az ügyelet telefonon történő megkeresése, amely alapján a szülő tanácsot, tájékoztatást kap a gyerek állapotának megfelelően szükséges további ellátásáról (skype elérhetőség: Gyerek Orvosi Ügyelet Nyíregyháza). Amennyiben az ügyeletes orvos a gyermek fizikális vizsgálatát és ellátását szükségesnek látja, úgy fogja javasolni az orvosi ügyelet felkeresését. A beteg gyermekkel egy szülő mehet be a rendelőbe és kérik, hogy szájmaszkban keressék fel az ügyeletet. Jelenleg lakáson történő betegellátás a válsághelyzetre való tekintettel, csak nagyon különleges esetben történhet. Ha az ügyeletes orvos a beteg állapotát olyan fokúnak ítéli meg, úgy az Országos Mentőszolgálatot fogja értesíteni.

Fogászati ügyeleti ellátás
Április 2-5-ig 8-14 óráig végeznek sürgősségi fogorvosi ellátást.
Telefonszám: +36-42/595-424
Központi orvosi ügyelet címe: 4400 Nyíregyháza, Szent István utca 70. Kérik a lakosokat, hogy egészségügyi alapellátást érintő nehézségük vagy problémájuk esetén forduljanak az alábbi városi egészségügyi telefonszámon segítségért: +36-42/402-377 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés