Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tagadja, hogy kamerákkal és nyomkövetővel figyelte a feleségét

| 2021. 04. 20. | 10:31:00
Egy házasság csúnya vége. Az gy a Nyíregyházi Járásbíróságon folytatódik.
Tagadja, hogy kamerákkal és nyomkövetővel figyelte a feleségét
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Járásbíróság április 19-én előkészítő ülést tartott a zaklatás vétsége miatt Sz.B. vádlottal szemben folyamatban lévő ügyben.

A pár házassága 2017 nyarán megromlott. A férfi 2019 januárjától, amikor házasságuk már menthetetlen volt, nyomozni kezdett felesége után, kamerákat szereltetett fel a házban, illetve nyomkövető applikációt telepített a sértett telefonjára az ő tudta nélkül. Bár a férfi elköltözött a sértettől, napi rendszerességgel kereste telefonon és személyesen. A felesége lakóháza ellőtti villanyoszlopra kamerát szerelt, azon figyelte az asszonyt, majd később az utcában járkált, bujkált és leskelődött a sértett után, számonkérte őt, hogy hol volt. A vádlott a sértett postaládájába leveleket dobált, e-mail-eket küldött neki és a felesége barátait is rendszeresen felhívta.

Az asszony a sérelmére elkövetett zaklatás vétsége miatt a férfival szemben joghatályos magánindítványt terjesztett elő.

A vádlott az előkészítő ülésen tagadta a bűncselekmény elkövetését és nem mondott le a tárgyaláshoz való jogáról, de részletes nyilatkozatot nem tett. Az eljárás június 2-án tárgyaláson folytatódik.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés