Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Visszatér az élet a színházba is Nyíregyházán

| 2021. 04. 30. | 18:14:00
A Rózsakert Szabadtéri Színpadon láthatjuk a darabokat
Visszatér az élet a színházba is Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Rózsakert Szabadtéri Színpadon pótolja be az évadban elmaradt bérletes színielőadásait a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház társulata - közölte a Szabolcsihírrel a Mósicz Zsigmond Színház vezetése.

Az elkövetkező hónapokban megkezdik a 2020/21-es évadban elmaradt előadásaik pótlását minden szükséges egészségügyi óvintézkedés betartása mellett.. Az előadásokat május-június-júliusban a Rózsakert Szabadtéri Színpadon tartják meg.
Nagyszínpadi előadások:
Édes Charity
Napsugár fiúk
Funny Girl
Kamaraszínpadi előadások:
Bogáncsvirág
A rovarok élete
Új stílusgyakorlatok
A kripli

Júliustól vendégprodukciókat láthat a nyíregyházi közönség a szabadtérin. A musicalekből és vígjátékokból álló programot májustól ismertetik. A szentivánéji álom című előadást a teátrum a jövő évadban tűzi műsorra.


A Krúdy Kamarába szóló, bérletes kamaraelőadásokat egy, a Szabadtéri Színpad színpadrészén kialakított kamaraszínpadi térben mutatják be, ahol a bérlettulajdonosok a színpadon, fedett nézőtéren foglalhatnak majd helyet.

Kiemelték a közleményben, hogy a jelenlegi szabályozás szerint az előadásokat csak védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők látogathatják.

Az előadások pontos időpontjaival kapcsolatban a bérletesekkel személyesen veszik majd fel a kapcsolatot. A bérletes előadásokra a nézőtéri kapacitás függvényében, korlátozott számban jegyeket is lehet váltani.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés