Visszatér az élet a színházba is Nyíregyházán

Szabolcsihír

2021.04.30. 16:14

Visszatér az élet a színházba is Nyíregyházán

A Rózsakert Szabadtéri Színpadon láthatjuk a darabokat

Hirdetés

Hirdetés

A Rózsakert Szabadtéri Színpadon pótolja be az évadban elmaradt bérletes színielőadásait a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház társulata - közölte a Szabolcsihírrel a Mósicz Zsigmond Színház vezetése.

Az elkövetkező hónapokban megkezdik a 2020/21-es évadban elmaradt előadásaik pótlását minden szükséges egészségügyi óvintézkedés betartása mellett.. Az előadásokat május-június-júliusban a Rózsakert Szabadtéri Színpadon tartják meg.
Nagyszínpadi előadások:
Édes Charity
Napsugár fiúk
Funny Girl
Kamaraszínpadi előadások:
Bogáncsvirág
A rovarok élete
Új stílusgyakorlatok
A kripli

Júliustól vendégprodukciókat láthat a nyíregyházi közönség a szabadtérin. A musicalekből és vígjátékokból álló programot májustól ismertetik. A szentivánéji álom című előadást a teátrum a jövő évadban tűzi műsorra.


A Krúdy Kamarába szóló, bérletes kamaraelőadásokat egy, a Szabadtéri Színpad színpadrészén kialakított kamaraszínpadi térben mutatják be, ahol a bérlettulajdonosok a színpadon, fedett nézőtéren foglalhatnak majd helyet.

Kiemelték a közleményben, hogy a jelenlegi szabályozás szerint az előadásokat csak védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők látogathatják.

Az előadások pontos időpontjaival kapcsolatban a bérletesekkel személyesen veszik majd fel a kapcsolatot. A bérletes előadásokra a nézőtéri kapacitás függvényében, korlátozott számban jegyeket is lehet váltani.

A legfrissebb információkat a színház honlapján közlik, további tájékoztatást a Színház Szervező- és Jegyirodájának munkatársaiadnak a szervezes@moriczszinhaz.hu e-mail címen, továbbá hétköznap 9 és 17 óra között a +36 30/303 2875 és +36 20/233 2926 telefonszámokon nyújtanak.
NyíregyházaRózsakert Szabadtéri Színpad

Hirdetés

Szóljon hozzá!