Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szpari II. búcsúztatja a Városi Stadiont Nyíregyházán

| 2021. 05. 14. | 17:26:00
Belépő ezúttal sincs, de a védettségi igazolványt ellenőrzik a biztonságiak.
A Szpari II. búcsúztatja a Városi Stadiont Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szpari az elmúlt vasárnap egy izgalmas mérkőzésen győzte le a Vasast, és a 7. helyen áll a tabellán. Most vasárnap a 38., záró fordulót rendezik a labdarúgó Merkantil Bank Ligában. A Nyíregyháza Spartacus Ajkára utazik.

A Vasas elleni mérkőzés előtt láttam a tüzet a játékosokban, és a pályán sokat tettek a siker érdekében. Nagyon remélem, hogy ez a lendület megmarad az utolsó meccsre is, és akkor győzelemmel zárhatjuk a bajnokságot - mondta Huszák Géza edző a Szpari honlapjának.

Bár az eredeti tervek szerint a Vasas elleni lett volna az utolsó bajnoki a Városi Stadionban, vasárnap a Nyíregyháza Spartacus II. csapata is elbúcsúzhat a létesítménytől. A Rakamaz elleni megyei II. osztályú találkozót ugyanis a centerpályán tartják. A nagytribün ezúttal nem lesz nyitva, így a szurkolók a régi keleti lelátót, illetve a kanyarokat használhatják majd. Belépő ezúttal sincs, de a védettségi igazolványt ellenőrzik a biztonságiak. A Szpariból több fiatal játékos is a napokban érettségizett, így a hétvégén már felszabadultan futballozhatnak. A Rakamaz elleni meccs vasárnap 11 órakor kezdődik.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés