Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Családi park alakul Nyírszőlősön

| 2021. 05. 27. | 11:49:00
Még barátságosabb környezet várja az itteni családokat.
Családi park alakul Nyírszőlősön
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Folytatódik a polgármesteri fásítási program. Ezúttal 55 előnevelt facsemetét ültettek el Nyírszőlősőn, a Kollégium utcai Közösségi Parkban, Jászai Menyhért, Nyíregyháza alpolgármestere és Petró Árpád, a NYÍRVV Nonprofit Kft. ügyvezetője közreműködésével.

A parkban létesített új szabadtéri kondipark és az új 200 méteres rekortán futókör mellé 13 kislevelű hárs, 24 korai juhar, 15 keskenylevelű kőris és 3 Kopecky nyárfa került, hogy még zöldebb, még barátságosabb környezet várja a nyírszőlősi családokat. Jászai Menyhért az eseményen elmondta:

– Ha ezek a facsemeték növekedni kezdenek, egy nagyon szép ligetes park lesz itt Nyírszőlősön a Közösségi Parkban. Fokról-fokra építkezünk, mindig egy picit hozzá tudunk tenni a meglévő attrakciókhoz, ami azért is fontos, mert a nyírszőlősiek szeretnek ide járni sportolni, kikapcsolódni. Igazi családi park kezd itt kialakulni, és az a célunk, hogy ezt fejlesszük tovább.

A Kovács Ferenc polgármester által kezdeményezett fásítási program, amelyhez cégek, vállalkozások, magánszemélyek is nagy számban csatlakoztak, ebben az évben is folytatódik. A program keretében idén eddig 11 helyszínen, több mint 150 előnevelt facsemetét ültettek el.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés