Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ismét lesz kisállatbörze Nyíregyházán

| 2021. 05. 05. | 10:06:00
A Fokos utcán várják az érdeklődőket.
Ismét lesz kisállatbörze Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

május 9-én ismét megnyitja kapuit a kisállatbörze Nyíregyházán, a Fokos utcai piactéren - közölte a NYÍRVV Nonprofit Kft. marketing/PR menedzsere Mátyásné Károly Eszter.

Minden hónap második vasárnapján 6 és 14 óra között várja az érdeklődőket a KISÁLLAT BÖRZE Nyíregyházán, a Fokos utcai Piactéren.

Az eddig lezajlott börzéket hatalmas érdeklődés övezte, a tervek szerint idén is minden hónap második vasárnapja biztosítanak lehetőség arra, hogy a városunkban is hagyománnyá váljon a találkozó. A kis kedvencek mellett megtalálható minden olyan eszköz is, amely a kisállat- és díszállattartáshoz szükséges körülmények megteremtéséhez elengedhetetlen. A vásárlók részére a belépés díjtalan!

Az árusok részére 250 forintért biztosítanak értékesítési lehetőséget. A kisállatok értékesítéséhez szakhatósági engedélyek megléte szükséges.

Az Esélycentrummal szemben elhelyezkedő Kertvárosi Piacon több mint 6000 négyzetméteres területen 20 asztalból álló fedett árusítási hely áll rendelkezésre, továbbá több mint 300 autó tud díjmentesen parkolni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés