Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Több nyíregyházi épületet korszerűsítenek

| 2021. 05. 05. | 16:06:00
Száznégymillió forintba kerülnek a munkálatok.
Több nyíregyházi épületet korszerűsítenek
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Épületenergetikai korszerűsítéseket végeznek Nyíregyházán összesen nettó 104 millió forintért. A május 4-i Közbeszerzési Értesítő szerint a helyi DCs-Bau Kft. munkatársai a Fazekas J. tér 24/a alatt lévő épület homlokzati nyílászáróit cserélik, szigetelik a homlokzatot, elvégzik a tetőfödém hő- és vízszigetelését, illetve napelemes rendszert telepítenek.

A szintén helyi Capricolors Kft. végzi a Kossuth utca 12/a alatti épület hőszigetelését, a tetőfödém hő- és vízszigetelését, és a napelemes rendszer telepítését.

A debreceni OutSys Kft. végzi az Árpád utca 71/a alatti ingatlan homlokzati nyílászáróinak cseréjét, a napelemes rendszer telepítését. Szintén ők végzik a Ferenc krt. 24/a alatti épület homlokzati nyílászáróinak cseréjét, a homlokzati szigetelését, a tetőfödém hő- és vízszigetelését. Az Ószőlő utca 109/a alatt cserélik a homlokzati nyílászárókat, szigetelik az épület homlokzatát, megoldják a tető hő- és vízszigetelését, illetve napelemes rendszert telepítenek. A Népkert utca 12. alatt napelemes rendszert telepítenek, illetve korszerűsítik a meglévő irodai világítást.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés