Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szabolcsban a tűzzel sok baj van...

| 2021. 06. 08. | 11:23:00
Ibrányban, Záhonyban, Aranyosapátiban és Nyíregyházán volt riasztás.
Szabolcsban a tűzzel sok baj van...
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Négy esetben riasztották a tűzoltókat Szabolcsban az elmúlt 24 órában, közölte a katasztrófavédelem megyei igazgatósága.

  • Családi háztól külön épített, hetven négyzetméteres melléképület tetőszerkezete égett tegnap Ibrányban. A nagy méretű garázsban egy személygépkocsi is volt, annak bal hátsó része károsodott. A helyi önkormányzati tűzoltók fékezték meg a lángokat. A raj az épületből egy gázpalackot is kihozott, melyet hő- és lánghatás nem ért. Az esettel összefüggésben személyi sérülés nem történt.
  • Régi televíziók égtek szabad területen Aranyosapátiban, a Béke úton. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók oltották el a tüzet, személyi sérülés nem történt.
  • Nagy méretű akácfa ága szakadt le a záhonyi Széchenyi utcára, félpályás útzárat képezett. A helyi hivatásosok motoros láncfűrész segítségével távolították el a faágat.
  • Jelzett egy nyíregyházi lakás szén-monoxid-érzékelője, hétfő este. A lakók értesítették a tűzoltókat és átszellőztették az ingatlant. A Katona utcai lakás fürdőszobájában nyílt égésterű gázkészülék üzemelt. A szabolcsi megyeszékhely hivatásos tűzoltói zárt nyílászárók mellett végeztek méréseket, amelyek igazolták a CO jelenlétét. A gázszolgáltató szakembere a készüléket kizárta a szolgáltatásból. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség, a kéményseprőket értesítették.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés