Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Idén is nevetve szórakozhat a nyíregyházi közönség

| 2021. 07. 25. | 17:19:00
A színházi programokra elindult a jegyértékesítés.
Idén is nevetve szórakozhat a nyíregyházi közönség
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Idén is megrendezik a Vidámság és Derű Országos Seregszemléjét (VIDOR). Bár a pandémia miatt az elmúlt évadban kevesebb nevettető előadás készült, így is a vígjátékok legjavával találkozhatnak a nyíregyházi nézők augusztus végén.

A VIDOR Fezstivál augusztus 27-től rendezik meg.

A közönség így is számos kedvencével találkozhat újra, itt lesz többek között Gáspár Sándor a Vörösmarty Színház Játék a kastélyban című darabjában; míg a Budaörsi Latinovits Színház a Figaro házasságával lép színpadra. Bemutatkozik továbbá a Váci Dunakanyar Színház a Liliomfival; jön a Szatmárnémeti Északi Színház Illatszertár előadása; valamint a Jászai Mari Színház is a Francia rúdugrás című darabjukkal, melynek főszereplője Crespo Rodrigo, aki a darab rendezője is. De érkezik azért Pestről is előadás, az Orlai Produkcióval Ullmann Mónika; míg Pápai Erika a Karinthy Színház Lököttek című előadásával.

A színházi programokra elindult a jegyértékesítés. A színházbérlettel rendelkezőknek ezúttal is elővásárlási jogosultság jár a VIDOR belépőkre. A VIP bérletesek már július 26-án (hétfőn) válogathatnak a Móricz Zsigmond Színház Szervező- és jegyirodájában, az érvényes színházbérlettel rendelkezők kedd reggel 7 órától kétnapos elővásárlási jogosultsággal rendelkeznek, csütörtök reggel 7 órától pedig bárki számára megvásárolhatóvá válnak a biléták, melyek augusztus 2-ától online is elérhetőek lesznek. További részletek a színház webportálján és a megújult vidor.eu oldalon.

nyiregyhaza.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés