Új honlap segíti a nyíregyháziakat a tájékozódásban

szabolcsihir.hu

2021.07.21. 14:29

Új honlap segíti a nyíregyháziakat a tájékozódásban

Minden egy helyen a buszközlekedésről.

Hirdetés

Hirdetés

Az önkormányzat és a Volánbusz között hosszú távú közszolgáltatási szerződés van érvényben. Ennek részeként készült el a kifejezetten nyíregyháziaknak és a városba érkezőknek szóló részletes, összefoglaló portál, a nyiregyhaza.volanbusz.hu, ahol minden megtalálható egy helyen a helyi buszközlekedésről. A mobiltelefonról is könnyedén böngészhető, önálló honlap lehetővé teszi, hogy ne a Volánbusz központi oldaláról kelljen több átkötéssel eljutni a nyíregyházi információkhoz, hanem mindent elsőre, egy helyen találjanak meg az utasok.

A nyiregyhaza.volanbusz.hu felületén több olyan menüpont is helyet kapott, ami segít az eligazodásban.

A részletes menetrendek mellett vonalhálózati térképek könnyítik a helyi útvonaltervezést, de a helyközi buszos és vasúti menetrendekhez is el lehet innen jutni. Külön menüpont segíti a jegy- és bérletvásárlást, valamint utazási tanácsokkal is szolgál a társaság – olvasható az önkormányzat közleményében. Friss, közlekedési információkat tartalmazó oldalának a linkje is megtalálható itt, de az aktuális forgalmi híreket, változásokat is megjelenteti. Külön értéke a portálnak, hogy a magyar mellett angolul és németül is elérhető, sőt, azon országok nyelvein is, melyekből a tapasztalatok alapján a legtöbb turista érkezik Nyíregyházára.

A lengyelül, szlovákul, románul és ukránul beszélőket is kiszolgálja az új felület, mely hosszú egyeztetések után, az önkormányzat szempontjainak és kéréseinek figyelembe vételével született meg.
NyíregyházamenetrendVolánbuszbuszközlekedés

Hirdetés

Szóljon hozzá!