Ezen a napon nem fog hiányozni az autó Nyíregyházán

Szabolcsihír

2021.09.15. 19:40

Ezen a napon nem fog hiányozni az autó Nyíregyházán

Hagyjuk otthon!

Hirdetés

Hirdetés

Közel húsz cég és civil szervezet fogott össze annak érdekében, hogy sikeres legyen Nyíregyházán az autómentes nap. A programok 22-én 13 órakor kezdődnek, a Kossuth téren. A rendezvényt a Mediball labdás, zenés bemutatója indítja. Ezt követően fiatalabbaknak szóló Pancsi bohóc és a vidám Gombóc Együttes produkciója lesz látható. 15 órakor a főtéren a Nyíregyházi Egészségfejlesztési Iroda szervezésében a tűzoltóság és mentők közreműködésével látványos baleseti szimuláció veszi kezdetét. A nap folytatásában táncos produkciókat és kerékpáros ügyességi bemutatókat tekinthetnek meg a térre látogatók. 

A délután folyamán lehetőség lesz pecsétek gyűjtésére, melyekért kulacsot és csengőt kapnak a regisztrációs sátorban. Az első 70 kerékpáros felvonulásra regisztrálót egyedi pólóval jutalmazzák a szervezők. A18 órakor kezdődő sorsolásnál értékes nyeremények is gazdára találnak majd. A kisebb ajándékcsomagok mellett kisorsolnak kerül 4 db kerékpár is.

A Kossuth téren többek között lesz: Ugrálóvár, kerékpáros KRESZ pálya, csillámtetoválás, európai uniós játékok, szeretet kavics készítés, kerékpáros kulcstartó készítés, ökológiai játékok a rendőrség pedig kerékpár regisztrációs ponttal is készül.

  • Helyszín: Nyíregyháza, Kossuth tér 
  • Időpont: szeptember 22. (szerda) 13-18 óra között

A részletes program:

13.00-  Programismertetés 
13.30- Mediball
14.00-  Pancsi bohóc
14.30- Gombóc együttes
15.00- EFI baleset szimuláció
15.30- Primavera balettegyüttes
16. 00- No Comment Hip Hop Tánciskola
16.30- Triál bemutató
16.50-  Köszöntő
17.00- Kerékpáros felvonulás
18.00- Tombolasorsolás (2 kerékpár, 2 gyerekkerékpár, ajándékcsomagok)

Nyíregyházakörnyezetvédelem

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés