Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Több mint 420 millióból korszerűsítenek három épületet Nyíregyházán

| 2021. 09. 23. | 19:39:00
A város európai uniós támogatást nyert.
Több mint 420 millióból korszerűsítenek három épületet Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Terület és Településfejlesztési Operatív Program keretén belül, Nyíregyháza önkormányzata 424,2 millió forint, 100 százalékos, vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert három önkormányzati épület energetikai korszerűsítésére.

A beruházás elsődleges célja és eredménye az energiára fordítandó költségek jelentős csökkentése. A projekt keretében a következő épületek energetikai korszerűsítése valósul meg: Vécsey köz 4. szám alatti önkormányzati épület, a Kodály Zoltán Általános Iskola és a NYSZC Wesselényi Miklós Szakgimnázium, Szakközépiskola épületei.

Az energetikai korszerűsítés során a Vécsey köz 4. szám alatti önkormányzati épület és az NYSZC Wesselényi Miklós Szakgimnázium, Szakközépiskola épületei esetében a homlokzati nyílászárók cseréje, homlokzati hőszigetelése, valamint a lapostetők hő- és vízszigetelése valósul meg.

Az NYSZC Wesselényi Miklós Szakgimnázium, Szakközépiskola épületen belül új vizesblokkot és akadálymentes vécét is kialakítanak, továbbá napelemes rendszert telepítenek mind a három épületre.

A beruházás összköltsége bruttó 424,2 millió Ft. A kivitelezés idén áprilisban kezdődött, és várhatóan december 22-én ferjeződik be.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés