Hirdetés

Bontanak és építenek a nyíregyházi Margaretta utcán

Közbeszerzési Értesítő

2021.10.15. 12:47

Bontanak és építenek a nyíregyházi Margaretta utcán

Komfortosabb lesz a borbányai épület.

Hirdetés

Hirdetés

Bontanak és építenek is a Margaretta utca 50. szám alatt Nyíregyházán. Az önkormányzati tulajdonú művelődési házat felújítják. A munkálatok már folynak, a kivitelezővel kötött szerződést azonban módosítani kellett - jelent meg a Közbeszerzési Értesítő október 15-i számában.
Emlékeztetőül: a felújítandó épület körüli régi beton/aszfalt/térkő járdákat felbontják, hogy elvégezzék a lábazat szigetelését. Szigetelés után a feltört sávokat helyreállítják.

Hőszigetelés

Az épületen több helyen sérült, felázott, töredezett és málló vakolatrészeket is eltávolítják a szibetelés előtt. Cserélik a nyílászárókat, helyettük új 6 légkamrás, fokozott légzárású, hőhídmentes műanyag
profilból készült ablakokat építenek be.
Elvégzik a homlokzat hőszigetelését, szigetelik a födémet, kazánházat alakítanak ki, cserélik a radiátorokat, és megoldják a külső akadálymentesítést is. Új vizesblokk és akadálymentes WC is lesz. A konvektorokat leszerelik.

Megszűnt a gyártás

A Vállalkozási szerződés módosítása abból ered, hogy az ütemterv szerinti kivitelezési munkák előrehaladása során merült fel, hogy a beépítésre tervezett Canadian Solar CS3L-360Wp modulok gyártása megszűnt, mellyel egyértékű Longi R4-60HIH-370M 370Wp napelemet építettek be, mely műszakilag egyenértékű a tervezett napelemmel. A típusmódosításhoz a műszaki ellenőr hozzájárult. A módosítás a vállalkozói díjat nem érinti, azaz vállalkozói díj változással nem jár, az változatlanul nettó 40,5 millió forint. 

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés