Immáron négy meccse nyeretlen a Nyíregyháza

szabolcsihir.hu

2021.11.24. 19:42

Immáron négy meccse nyeretlen a Nyíregyháza
A Budafok elleni iksz ettől többet ért (Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)

A Budafok elleni döntetlen után újabb vereséget szenvedett a Szpari.

Hirdetés

Hirdetés

Hétközi fordulót rendeztek az NB II-ben, november 24-én a Nyíregyháza Spartacus a Békéscsaba vendége volt.

A mérkőzést jobban kezdték a hazaiak – még abból a kevés helyzetből is, ami jutott az első félórára, nagyobb százalékban a lila-fehérek vették ki a részüket. Az első félidő derekára kezdett éledezni a Szpari, de ezt mindössze egy-két kaput elkerülő lövés bizonyította csak. A 41. percben pedig következett egy hazai szöglet, melynek a vége egy fejesgól lett, Lukács szerezte meg a vezetést a békéscsabaiaknak, az eredmény pedig nem is változott a szünetre, 1–0-ra vezettek a hazaiak.

A második játékrészben a mérkőzés képe nem sokat változott: a piros-kékeknek helyzetei voltak csak, a Békés megyeiek pedig őrizték az első negyvenöt percben megszerzett elönyüket. A cserék sem hozták el a megoldást a nyíregyháziak problémáira, továbbra is szenvedős a Spartacus játéka és eredménysora is, egy góllal kaptak ki ezúttal.

Labdarúgó NB II., 17. forduló
Békéscsaba 1912 Előre–Nyíregyháza Spartacus 1–0 (1–0)
Békéscsaba 440 néző, Vezette: Rúsz Márton (Punyi Gyula, Márkus Péter)
Békéscsaba: Czinanó – Nagy S. (Fazekas, 59.), Farkas M., Bora, Sipos – Hodonicki, Király (Paudits, 78.), Szabó P. (Puskás, 66.) Horváth P. – Lukács R.(Gránicz ,66.), Pantovic (Zvara, 78.)
Vezetőedző: Schindler Szabolcs
Nyíregyháza: Hegedűs - Szokol, Jánvári, Papucsek, Galambos (Banyoi, 86.), Márkus,Vass (Novák, 70.), Paku, Sztankó (Csörgő, 70), Pócsik (Hamed, 70.), Zamostny
Vezetőedző: Feczkó Tamás
Gólszerző: Lukács R. (1–0) a 42. percben
NyíregyházalabdarúgásNyíregyháza Spartacus

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés