Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szpari: majdnem az orvosi stáb állította össze a kezdőt

| 2021. 11. 16. | 14:55:00
Örömhírről számolt be a Nyíregyháza Spartacus az őszi hajrára.
Szpari: majdnem az orvosi stáb állította össze a kezdőt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A magyar labdarúgó-válogatott két vb-selejtező mérkőzése miatt bajnoki szünet volt az NB II-es labdarúgó-bajnokságban. Ez az időszak most pont jól jött a Nyíregyháza Spartacus számára. A csapatnál az utolsó két tétmeccsen sok volt a hiányzó, majd következett a klub háza táján az újabb probléma: a kiesők helyére bekerülő fiatalok is kidőltek. A nyiregyhazaspartacus.hu arról számolt be, hogy éppen ezért kis túlzással az "orvosi stáb" állította össze a kezdőt, ám a csapatorvos is megbetegedett.

A múlt héten azonban egyre többen tudtak visszatérni a Kassa elleni felkészülési mérkőzésre, ami már csak azért is örömteli hír, mert kezdődik az őszi hajrá a bajnokságban.
Vasárnap a Budafokot fogadja a Szpari Balmazújvárosban, majd három nappal később Békéscsabára utazik a csapat. November 28-án a III. Kerület látogat a nyíregyháziakhoz a Hajdúságba, december 5-én pedig Szegeden lép pályára a Nyíregyháza. Egy tavaszi meccset előre hoztak, így december 12-én vívja 2021-ben utolsó meccsét a Spartacus, méghozzá Dorogon.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés