Hirdetés

Elfogták a férfit, aki egy áruház parkolójában lopott

Szabolcsihír

2021.12.01. 08:01

Elfogták a férfit, aki egy áruház parkolójában lopott
A kép illusztráció (pixabay.com)

A nő a kocsijába pakolt, amikor a tolvaj egy óvatlan pillanatban elvette a táskáját.

Hirdetés

Hirdetés

Elfogták a nyíregyházi nyomozók a férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy táskát, miközben tulajdonosa bevásárlókocsiból pakolt az autójába.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányságon egy helybeli hölgy tett feljelentés ismeretlen tettes ellen aki, november 16-án az egyik élelmiszer-áruház parkolójában a bevásárlókocsiból eltulajdonította a táskáját, miközben ő a megvásárolt termékeket pakolta az autójába.

Becsületes megtaláló

A rendőrök haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést az elkövető azonosítása, és mielőbbi elfogása érdekében. A hölgy egy becsületes megtaláló jóvoltából két nappal a bűncselekmény elkövetése után visszakapta eltulajdonított táskáját, és az abban tárolt személyes iratait, mobiltelefonját, bankkártyáját.

A tolvaj a táskától megszabadult, de a több tízezer forint összegű készpénzt, ami szintén benne volt, magával vitte.

Otthonában fogták el

A nyomozók a beszerzett adatok alapján megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit november 29-én nyíregyházi otthonából állítottak elő a rendőrkapitányságra. A 30 éves férfit lopás bűntett elkövetésének meglapozott gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették, és indítványozták letartóztatását. 

Az ünnepek közeledtével különösen a rendőrök: a vásárlások alkalmával vigyázzunk értékeinkre, legyünk körültekintők, hogy hasonló bosszúság ne árnyékolja be a készülődést.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés