Hirdetés

Ismét járható a Tiszavasvári úti felüljáró Nyíregyházán

Szabolcsihír

2021.12.01. 13:15

Ismét járható a Tiszavasvári úti felüljáró Nyíregyházán
Fotók: Facebook

Tavasszal még lesz egy kis munka itt, de már nem tart sokáig.

Hirdetés

Hirdetés

A kivitelező tájékoztatása szerint múlt héten elkészítették a végleges aszfaltburkolatot a Tiszavasvári úti felüljárón, és felfestették az útburkolati jeleket is. A hídszerkezet is elkészült, így az ideiglenes forgalomelterelést feloldották - közölte Kovács Ferenc polgármester Facebook-oldalán. Hozzátette: örvendetes, hogy a terveknek megfelelően, még a tél beállta előtt befejezték ezt a folyamatot, és a munkaterületet visszaadták téli üzemeltetésre a Magyar Közútnak.

Ezzel újabb mérföldkövéhez érkezett az a munka, amit évekkel ezelőtt kezdtünk, s mely jelentős kormányzati támogatással valósul meg: megújul a város közlekedésének egyik fő ütőere - jegyezte meg a városvezető.

A projektnek persze még nincs vége: bár az északi oldalon az új kandeláberek is a helyükre kerültek, márciusban folytatódik a munka: elvégzik a híd felületi javításait speciális bevonatokkal, mindkét oldalra vezetőkorlátokat helyeznek ki a kerékpáros közlekedést segítve. A város külön kérése volt a biztonságos biciklis átvezetés megvalósítása. A vasúti felsővezeték átalakításának véglegesítése is hátravan még, így tavasszal számítani kell még forgalomkorlátozásokra.

 

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés