Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pénzbüntetésre ítélhetik a nyíregyházi mutogatóst

| 2022. 02. 24. | 13:04:00
A nyugdíjas férfi azt vallotta: nem tudja, mi történt vele.
Pénzbüntetésre ítélhetik a nyíregyházi mutogatóst
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

„Nem tudom mi történt velem” – így védekezett az a férfi, aki az elmúlt héten fényes nappal Nyíregyházán mutogatta a nemi szervét.

A Nyíregyházi Járási Ügyészség vádirata szerint a büntetlen előéletű nyugdíjas férfi február 16-án délben Nyíregyházán, a Vasvári Pál utcán sétált, és a hímvesszőjét mutogatta, sőt önkielégítést végzett. Ezt látta egy arra közlekedő nő, aki telefonon értesítette a rendőrséget közölte a Szilágyi László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség sajtószóvivője a Szabolcsihírrel.

A közeli kapitányságról kiérkező járőrök elfogták a férfit, előállították a rendőrségre, és gyanúsítottként rögtön ki is hallgatták. A férfi nem tudott magyarázatot adni tettére, de nem is tagadta azt.

A nyomozók a szemtanú adatait zártan kezelték, a férfi nem ismerhette meg a nevét és az egyéb személyes adatait.

A szeméremsértés vétsége miatt a törvény szerint 2 évig terjedő szabadságvesztés szabható ki. Ebben az ügyben az ügyészség azt indítványozta, hogy a bíróság pénzbüntetésre ítélje a vádlottat. Remélhetőleg a gyors felelősségre vonás visszatartja a vádlottat attól, hogy ismét mutogassa magát mások előtt.

Az eljárás a Nyíregyházi Járásbíróságon folytatódik.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés