Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bérleti díjakról is dönt a nyíregyházi közgyűlés

| 2022. 04. 27. | 17:00:00
A nem lakás céljára szolgáló ingatlanok esetében a piaci árhoz közelítenék.
Bérleti díjakról is dönt a nyíregyházi közgyűlés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A nyíregyházi képviselő-testület március 28-án délelőtt 10-kor ismét összeül, hogy fontos kérdésekben döntést hozzon: a többi között útépítésekkel, bérleti díjakkal kapcsolatban. A mehívó szerint 20-nál több előterjesztést vitatnak meg.

Elsőként a Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség 2021. évi tevékenységéről, és a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság 2021. évi tűzvédelmi tevékenységéről szóló beszámolót vitatják meg.

A „Fenntartható energiahatékonyság” című pályázati felhívásra Nyíregyháza önkormányzata által benyújtott 9 pályázati program elfogadásáról is szavaznak.

Új rendeletet kíván alkotni az önkormányzat a város tulajdonában lévő nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérlet útján történő hasznosításának feltételeiről. A bérleti díj licit induló árának megállapítása érdekében szükséges a helyi rendelet folyamatos felülvizsgálata.

Új utcanevekről is döntenek.

Térítésmentesen ad önkormányzati ingatlanokat állami tulajdonba a város annak érdekében, hogy a nagykörút hiányzó szakasza megépülhessen, de külterületi utak építéséről is szó lesz.

Pénzeső hullik a város azon civil szervezeteire, melyek pályázatot nyújtottak be a város által meghirdetett pénzügyi keretekre. Hogy mennyi pénzt ítéltek a bizottságok az egyes szervezeteknek, az már táblázatban közzétették a város honlapján. Az előterjesztés oldalunkról is letöklthető.

Személyi kérdésekről zárt ülésen dönt a testület.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés