Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csonka András, Oszvald Marika, MÁZS is jön Nyíregyházára

| 2022. 04. 06. | 18:34:00
Mutatjuk a Rózsekert Szabadtéri Színház nyári programját.
Csonka András, Oszvald Marika, MÁZS is jön Nyíregyházára
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nemrégiben több óriásplakát jelent meg Nyíregyháza közterületein, a népszerű, pályáját nyíregyházán kezdő Mészáros Árpád Zsolt, vagyis MÁZS portréjával.Mostanra az is kiderült, miért.

A szerdai (április 6-i) sajtótájékoztatón bejelentették: a Rózsakert Szabadtéri Színpad nyári programjában, valamint a színház következő évadában is szerepel MÁZS és Hide the Pain Harold.

A Rózsakertben már június 11-én látható előzetes a nagyszípad következő évadából. Az első bemutató rendezője Keszég László, aki számos emlékezetes előadás után tér vissza Nyíregyházára nagy sikerű Spamalot musicallel, melyet az angol abszurd humor legendás képviselői, a Magyarországon is népszerű Monty Python csoport tagjai alkalmaztak színpadra, ikonikus filmjük, a Gyalog galopp nyomán.

A Jó estét nyár, jó estét szerelem! című fordulatos, torokszorító darab, Presser Gábor nagyszerű dallamai már több generáció szívébe lopták be magukat. A Rózsakert Szabadtéri Színpadon június 17-én, 18-án és 20-án, 3 napon át tekinthetik meg a darabot a romantikus nyári esték szerelmesei. A főbb szerepekben Tar Dánielt és Ténai Petrát láthatjuk. Ezzel a darabbal indul a Krúdy Kamara új évadja.

Vendégelőadások is színesítik a szabadtéri előadások palettáját. Július 1-én a Rózsakertben a Veres1 Színház (tavaly ősszel, a Váci Mihály Kulturális Központban már nagy sikerrel bemutatott) bohózata, a Rövidzárlat szerepel, Nagy Sándor rendezésében, többek között Csonka András és Kerekes József főszereplésével.

Július 22-én Huszka Jenő – Szilágyi László: Sissi, a magyar királyné operettje mások mellett Oszvald Marika és Peller Károly szereplésével varázsolja majd el a közönséget.

Szente Vajk Legénybúcsúját tavalyi bemutatója óta minden alkalommal teltházzal játssza a Móricz Zsigmond Színház, így nem maradhat ki a szabadtéri előadások sorából a Nagy Sándor rendező nevével fémjelzett darab, Gulyás Attila és Gulácsi Tamás főszereplésével augusztus 13-án kerül színre.

További nyári produkciók is lesznek még, ezekről a színház honlapján lehet tájékozódni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés